Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu își acuză prietenii că "fac pe proștii"

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu și alți liberali în audiență la Traian Băsescu
Mihai Ghimpu și alți liberali în audiență la Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Liderul liberalilor moldoveni Mihai Ghimpu a trecut la genul epistolar în încercarea disperată de a-și face auzit și înțeles mesajul politic. Într-o „epistolă" publicată marți, acesta se năpustește cu o tiradă de critici acide asupra celor care nu sunt în stare să înțeleagă cât de importantă este figura și truda sa în politica moldovenească.

CHIȘINĂU, 15 nov — Sputnik. Mihai Ghimpu i-a criticat dur pe toți cei care nu sunt de acord cu poziția dânsului vizavi de procesele politice din Moldova și i-a acuzat pe cei de la Platforma DA și de la PAS că din cauza acestor formațiuni politice Igor Dodon a fost ales președinte.

Mihai Ghimpu și Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Cum a ajuns unionistul Ghimpu să aibă „fobie de Băsescu"

„Dragii mei "prieteni", am impresia că voi, unii — ori nu înțelegeți nimic în viața aceasta, ori o faceți pe proștii, numai pentru că aşa a fost ordinul "șefului", ori, și mai rău, sunteți "codoșii" Kremlinului, dar în Republica Moldova doar cu stomacul", scrie Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui „alegerile nu Dodon le-a câștigat, alegerile le-au pierdut PAS, Platforma DA și umbra lor — PLDM".

La finalul lungului său text, aproape „profetic", Ghimpu a încercat să creioneze un viitor luminos în care liberalii vor fi iarăși pe val și asta „pentru că în comparație cu alte partide, alți lideri, lupta liberalilor este una dreaptă și sfântă", susține liderul PL.

…"Și…, Guleai Vanea, ăto tvoia strana"… După ce am publicat materialul "Nu plânge, iubit popor, ce-ai dorit —…

Posted by Mihai Ghimpu on 14 Noiembrie 2016
Fluxul de știri
0