Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Victor Ponta: doar la români mai ține cu propaganda

© Victor Ponta/FacebookVictor Ponta
Victor Ponta - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul premier Victor Ponta afirmă că evenimentele politice din ultima perioadă au dat peste cap predicțiile analiștilor români care au preferat ca în locul adevărului să fie lansate mesaje de propagandă.

CHIȘINĂU, 14 nov — Sputnik. Victor Ponta îi acuză pe analiștii din România că au început să creadă în "propriile minciuni" și lasă să se înțeleagă că situația din țară devine tot mai complicată în actualul context, transmite Sputniknews.ro.

"În Moldova a câștigat detașat Igor Dodon, în Marea Britanie s-a votat pentru Brexit, în SUA a castigat Donald Trump, în Bulgaria azi a câștigat funcția de Președinte candidatul Partidului Socialist (pro Rusia)!", scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Вид на Покровский собор, Спасскую башню и соборы Московского Кремля - Sputnik Moldova
Rusia
Declarația Kremlinului după victoria lui Igor Dodon

Acesta afirmă că toată Propaganda Sistemului din România, care a intoxicat și manipulat populația, afirmând că în Moldova câștigă Maia Sandu, că Marea Britanie rămâne în UE și că Hillary Clinon îl bate fără probleme pe Trump, crede în propriile minciuni și în realitatea pe care a fabricat-o.

"Tot ei ne spun cum rămâne Cioloș Premier si după 11 Decembrie — cred că iar "nimeresc" pe lângă! Adică doar la români mai ține cu Propaganda", afirmă Ponta.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0