Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pompierii au intrat în depozitul de pe Uzinelor și caută femeia dispărută

© Sputnik / Rodion ProcaПожар в Кишиневе, пожарный расчет
Пожар в Кишиневе, пожарный расчет - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Câteva echipe de pompieri au reușit să pătrundă abia sâmbătă după amiază în depozitul de pe strada Uzinelor 9 din Chișinău, pentru a o căuta pe femeia declarată dispărută în timpul incendiului care a izbucnit vineri.

CHIȘINĂU, 12 noiembrie — Sputnik. Ofițerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Diana Țurcan, a declarat pentru Sputnik că pompierii au intrat în clădirea de pe strada Uzinelor 9 pentru a o căuta pe angajata dispărută în timpul incendiului care a izbucnit vineri dimineața.

Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Republica Moldova
O femeie este declarată dispărută în incendiul din Chișinău, strada Uzinelor 9

„Circa 20 de pompieri au pătruns în interior pentru a o căuta pe femeia dispărută și pentru a localiza focarele incendiului", a declarat Diana Țurcan.

Azi dimineață rudele femeii au apelat la 901 și au anunțat că nu o pot găsi.

Diana Țurcan ne anunțase mai devreme că pompierii nu reușesc să pătrundă în interiorul clădirii, care continuă să ardă, din cauza temperaturii înalte și din cauza pericolului de prăbușire a unei părți a construcției.

Accident - Sputnik Moldova
Republica Moldova
O maşină a pompierilor ce se îndrepta spre incendiu, lovită de un Subaru

Femeia dispărută are vârsta de 44 de ani, locuiește în comuna Sîngera. Numele ei este Angela Ursu.

Salvatorii admit că dânsa ar fi putut să se piardă în fumul dens atunci când încerca, împreună cu alți colegi, să părăsească clădirea cuprinsă de flăcări. Ea are doi copii cu vârstele de 11 și 20 de ani.

Clădirea de pe strada Uzinelor 9 din Chișinău a luat foc vineri în prima parte a zilei. Focarul incendiului s-ar afla la etajul patru, unde era un depozit de mobilă, jucării pentru brad etc. Potrivit pompierilor, este vorba despre mărfuri ușor inflamabile. Martorii oculari au declarat pentru Sputnik că focul s-a răspândit foarte rapid. Încă în momentul izbucnirii incendiului se presupunea că în clădire probabil ar fi rămas blocată o femeie.

Fluxul de știri
0