Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie este declarată dispărută în incendiul din Chișinău, strada Uzinelor 9

© Sputnik / Miroslav RotariПожар на Чеканах
Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Abonare
Rudele unei femei, care este angajată la întreprinderea a cărei depozit de pe strada Uzinelor 9 a luat foc vineri și continuă să ardă și sâmbătă, au declarat că nu o pot găsi. Autoritățile anunță că femeia este considerată dispărută.

CHIȘINĂU, 12 noiembrie — Sputnik. O angajată a depozitului care arde mai mult de 24 de ore nu poate fi găsită. Dânsa este declarată dispărută. Despre acest fapt agenția Sputnik a fost informată de către ofițerul de presă al Serviciului Protecție Civile și Situațiilor Excepționale, Diana Țurcan.

Incendiu în Chişinău: în timpul stingerii focului a decedat un pompier - Sputnik Moldova
Video
Şapte ore arde clădirea de pe strada Uzinelor

„Încă de ieri nu ne este clar dacă această femeie se află în interior sau dacă dânsa nu este acolo. Azi dimineață rudele ei au apelat la 901 și au anunțat că nu o pot găsi", ne-a informat Țurcan.

Ea a mai precizat că pompierii nici la această oră nu pot să pătrundă în interiorul clădirii care continuă să ardă, din cauza temperaturii înalte și din cauza pericolului de prăbușire a unei părți din clădire.

Тушение пожара на Чеканах 11 ноября - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Oamenii evacuaţi din zonă, strada închisă, clădirea în flăcări gata să cadă

Femeia dispărută are vârsta de 44 de ani, locuiește în comuna Sîngera. Numele ei este Angela Ursu. Salvatorii admit că dânsa ar fi putut să se piardă în fumul dens atunci când încerca, împreună cu alți colegi, să părăsească clădirea cuprinsă de flăcări. Ea are doi copii cu vârstele de 11 și 20 de ani.

Clădirea de pe strada Uzinelor 9 din Chișinău a luat foc vineri în prima parte a zilei. Focarul incendiului s-ar afla la etajul patru, unde era un depozit de mobilă, jucării pentru brad etc. Potrivit pompierilor, este vorba despre mărfuri ușor inflamabile.

Martorii oculari au declarat pentru Sputnik că focul s-a răspândit foarte rapid. Încă în momentul izbucnirii incendiului se presupunea că în clădire probabil ar fi rămas blocată o femeie.

Fluxul de știri
0