Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Şapte ore arde clădirea de pe strada Uzinelor

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
La faţa locului lucrează 110 pompieri şi salvatori şi 16 autospeciale. Se efectuează lucrările de stingere a focului şi răcire a suprafeţei exterioare a clădirii pentru a nu permite prăbuşirea acesteia.

Pompierii luptă cu flăcările mai bine de 7 ore. Incendiul izbucnit în această dimineaţă în clădirea de cinci etaje de pe strada Uzinelor 9 din Chişinău încă nu a fost localizat, a declarat pentru Sputnik purtătorul de cuvânt al Departamentului Situaţiilor Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

„La faţa locului lucrează 110 pompieri şi salvatori şi 16 autospeciale. Se efectuează lucrările de stingere a focului şi răcire a suprafeţei exterioare a clădirii pentru a nu permite prăbuşirea acesteia. În prezent mai persistă riscul prăbuşirii acesteia", a declarat ofiţerul de presă al DSE.

Un pompier de 28 de ani a decedat în incendiul de astăzi, după ce a intrat în interiorul clădirii şi a încercat să salveze persoanele blocate acolo. Pentru a evita creşterea numărului victimelor, pompierii au luat decizia de a efectua lucrări pe exterior.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSE, pompierii vor lucra non-stop până incendiul nu va fi stins.

 

Fluxul de știri
0