Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sosia iubitei lui Chirtoacă a fugit când a văzut jurnaliștii

© Video: Youtube / Kankan.mdBlonda care seamănă leit cu iubita lui CHirtoacă, jurnalista Ala Boțan
Blonda care seamănă leit cu iubita lui CHirtoacă, jurnalista Ala Boțan - Sputnik Moldova
Abonare
O blondă care, potrivit Kankak.md seamănă leit cu actuala iubită a lui Dorin Chirtoacă, Ala Boțan, a plecat în grabă atunci când a fost solicitată să spună dacă primarul liberal este un bărbat atrăgător.

CHIȘINĂU, 11 noiembrie — Sputnik. Blonda apare abia la sfârșitul reportajului video de mai jos. Aceasta este unica domnișoară care refuză categoric să facă comentarii atunci când a venit vorba despre primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă.

Reportajul video este făcut încă în octombrie 2014. Reporterii de la Kankan.md au căutat să afle ce cred fetele din Chișinău despre virtuțile de bărbat ale lui Chirtoacă, precum și dacă este cazul ca acesta să fie însurat.

Dorin Chirtoacă s-a însurat, într-un final, abia în acest an, pe data de 20 mai 2016. Aleasa inimii sale a fost jurnalista Anișoara Loghin. Însă căsnicia celor doi a durat mai puțin de jumătate de an. Presa a aflat că primarul de Chișinău și-ar fi părăsit soția de dragul unei foste iubite, jurnalistă și ea, care se numește Ala Boțan. Chirtoacă și Boțan au fost surprinși într-un mall din București, la un magazin de dormitoare și accesorii pentru dormitoare. S-a întâmplat la doar câteva zile după ce Dorin Chirtoacă a anunțat că divorțează de Anișoara Loghin.

Fluxul de știri
0