Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Legendarul Oleg Popov va fi înmormântat miercuri în Germania

© Sputnik / Алексей ДаничевОлег Попов
Олег Попов - Sputnik Moldova
Abonare
Artistul de circ de renume mondial Oleg Popov, care a locuit în ultimii 24 de ani în Germania, a decedat în urma unui stop cardiac, în timpul unui turneu la Rostov pe Don.

CHIȘINĂU, 7 nov — Sputnik. Legendarul clovn Oleg Popov, care a decedat pe 2 noiembrie în oraşuş Rostov pe Don, la vârsta de 86 de ani, va fi înmormântat în Germania la 9 noiembrie, a comunicat directorul Circului de Stat din Moscova, artistul Poporului din Rusia Edgard Zapașnîi.

Олег Попов - Sputnik Moldova
Rusia
A murit legendarul clovn Oleg Popov

În această seară, o aeronavă cu corpul neînsuflețit al lui Oleg Popov va sosi la Moscova. Mâine el va fi transportat în Germania, iar poimâine, miercuri, va fi înmormântat acolo unde a trăit ultimii 30 de ani", a spus Zapașnîi, citat de RIA Novosti.

El a mai adăugat că soția lui Oleg Popov a participat la ceremonia de rămas bun organizară la circul din Rostov. Potrivit lui Zapașnîi, anume ea a decis ca această ceremonie să aibă loc la Rostov pe Don, unde a avut loc ultima reprezentaţie a artistului.

El a mai menţionat că Oleg Popov intenţiona să organizeze în următoarea jumătate turnee în câteva orașe din Rusia.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0