Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anișoara Loghin: el nu a încercat să influențeze cumva hotărârile mele

© fb.com/ Anisoara LoghinAnişoara Loghin
Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a anunțat la începutul lunii octombrie că divorțează de soția sa, Anișoara Loghin.

CHIȘINĂU, 31 oct — Sputnik. Jurnalista Anișoara Loghin, care a jucat în luna mai nunta cu primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a acordat un interviu pentru o revistă din Moldova în care a vorbit despre cariera sa și nu numai.

Anișoara Loghin dansează la o nuntă - Sputnik Moldova
Societate
Nici Anișoara Loghin nu poartă inel. Când a fost văzută ultima dată cu verighetă

Precizăm că, la începutul lunii octombrie, edilul Capitalei a anunțat într-o postare pe Facebook că divorțează de Anișoara Loghin.

La câteva zile după acest anunț, Dorin Chirtoacă a fost surprins cu o fostă prietenă într-un magazin din București.

Într-un interviu acordat pentru o revistă cu apariție lunară în Republica Moldova, Anișoara Loghin a menționat că face jurnalism de 6 ani și că a reușit să ajungă unde este astăzi prin efort personal și că tatăl ei a învățat-o să ia hotărâri de sine stătător. Mai mult, ea a mai precizat că tatăl ei nu a încercat să îi influențeze deciziile.

„El nu a încercat să influențeze cumva hotărârile mele ce țin de carieră și niciodată nu m-a ajutat și cred că anume din acest motiv am ajuns cine sunt acum, am atins succesul la unul dintre cele mai populare posturi TV din țară”, scrie portalul aquarelle.md.

Anterior, Anișoara Loghin a pozat pentru aceeași revistă pe un acoperiș al unei clădiri din Capitală. În timpul sesiunii foto ea a fost întrebată de reporterului emisiunii „O seară perfectă” de la un post privat de televiziune dacă este însărcinată.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0