Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în România. Există victime

© Photo : Ziarul de IașiAccident în România cu implicarea unui microbuz în care călătoreau cetățeni moldoveni
Accident în România cu implicarea unui microbuz în care călătoreau cetățeni moldoveni - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident foarte grav a avut loc în localitatea Comarna din județul Iași. Un microbuz din Republica Moldova care se îndrepta spre Italia s-a răsturnat după ce a intrat într-un șanț. Potrivit unor informaţii, o persoană a decedat şi mai multe au fost rănite.

CHIȘINĂU, 11 oct – Sputnik. Marți, în apropierea localității Comarna din județul Iași s-a produs un grav accident de circulaţie în care a fost implicat un microbuz cu pasageri care veneau din Republica Moldova și se deplasau spre Italia, informează ziaruldeiasi.ro.

Într-un apel la 112 s-a anunțat că sunt 5-6 victime.

Însă potrivit ambulanțierilor ajunși la fața locului ar fi vorba de o persoană care și-a pierdut viața.

"Mai multe echipaje medicale de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași și SMURD au ajuns la fața locului. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical victima care a suferit un stop cardio-respirator nu a mai putut fi salvată", a comunicat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iași, citată de Agerpres. Alte şase persoane au fost internate.

Potrivit sursei, șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului după o curbă la dreapta și a ieșit în afara carosabilului, răsturnându-se pe câmp.

Polițiști verifică bagajele care sunt împrăștiate pentru a stabili identitatea victimelor transportate la spital.

Porțiunea de drum pe care s-a produs accidentul nu este reabilitată, carosabilul fiind ca de sticlă mai ales din cauza umezelii.

Fluxul de știri
0