Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Chişinău „a fost anulat” transportul public de pasageri

© Sputnik / Miroslav RotariАвтомобильная пробка
Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Abonare
În această dimineaţă, pe străzile din Chişinău s-au format ambuteiaje kilometrice. Cel mai mare ambuteiaj se întinde din sectorul Centru până în sectorul Botanica.

CHIŞINĂU, 3 noi – Sputnik. Majoritatea chişinăuienilor au întârziat, joi, ore bune la serviciu din cauza blocării circulaţiei transportului public de pasageri.

Ambuteiaje kilometrice s-au format dinspre sectorul Botanica spre Centru, de pe bulevardul Dacia via strada Bucureşti. Pe această porţiune de drum automobilele şi transportul public de pasageri: troleibuzele, autobuzele şi microbuzele stau pe loc.

Din motive necunoscute, toate troleibuzele s-au oprit pe strada Bucureşti la intersecţia cu strada M. Eminescu. Din această cauză, nicio maşină nu poate înainta, formându-se ambuteiaje care se întind din sectorul Centru până în sectorul Botanica.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Chirtoacă despre ambuteiajele din Chişinău: acestea nu se vor termina

Majoritatea călătorilor au fost nevoiţi să renunţe la transportul public de călători şi să meargă pe jos la serviciu.

Ambuteiajele au apărut şi din cauza sistării circulaţiei pe un tronson pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Este vorba despre porţiunea dintre strada Armenească şi Tighina.

Calvarul de pe srtăzile capitalei nu se va încheia pre curând deoarece de vineri va fi sistată circulaţia pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, tronsonul cuprins între străzile Tighina şi Ismail. 

© Sputnik / Николай КостыркинПробки в Кишиневе
Пробки в Кишиневе - Sputnik Moldova
Пробки в Кишиневе
© Sputnik / Николай КостыркинПробки в Кишиневе
Пробки в Кишиневе - Sputnik Moldova
Пробки в Кишиневе

 


Fluxul de știri
0