Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chirtoacă despre ambuteiajele din Chişinău: acestea nu se vor termina

© privesc.euDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru a evita ambuteiajele, primarul Chişinăului îi îndeamnă pe conducătorii auto să nu parcheze în locurile nepermise, să evite centrul capitalei „dacă nu au treabă în zonă” şi să folosească mai mult transportul public.

CHIŞINĂU, 2 oct – Sputnik. Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, susţine că soluţie la ambuteiajele din capitală nu există. Potrivit edilului, acestea vor dura mai mulţi ani din cauza reparaţiilor şi a creşterii numărului de oameni şi maşini în Chişinău.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Vestea care l-a fericit pe Dorin Chirtoacă

„Sunt lucrări de reparaţie a reţelelor de termoficare, paralel cu cele de reparaţie a străzilor Ştefan cel Mare şi Sfânt, Negruzzi şi Vasile Alecsandri. Din păcate e o situaţie dificilă pentru centrul oraşului. Va dura cred că anul acesta şi nu exclud că şi anul viitor, pentru că urmează alte trei străzi din centrul Chişinăului care vor fi supuse reparaţiei: Tighina, 31 august şi Alexandru cel Bun”, a declarat Chirtoacă. 

Pentru a evita ambuteiajele, Chirtoacă îi îndeamnă pe conducătorii auto să nu parcheze în locurile nepermise, să evite centrul capitalei „dacă nu au treabă în zonă” şi să folosească mai mult transportul public. 

„Numărul de autovehicule creşte şi este o realitate pe care nu o putem contesta. Aceasta ne costă timp şi nervi în trafic. Va fi complicat în trafic. Asta este. Oraşul creşte, oameni mulţi şi mai multe maşini”, a conchis primarul. 

Fluxul de știri
0