La Moscova a fost „minată” clădirea în care se află sediul AIȘ „Rossia segodnea”

© Sputnik / Владимир Сергеев МИА "Россия сегодня"
МИА Россия сегодня - Sputnik Moldova
Abonare
O persoană necunoscută a telefonat miercuri la „02”, anunţând că în clădirea în care se află sediul AIȘ „Rossia segodnea” ar fi fost plasată o bombă.

CHIȘINĂU, 2 nov — Sputnik. Informația anonimă despre dispozitivul explozibil care ar fi fost plasat în clădirea unde se află sediul central din Moscova al AIȘ „Rossia segodnea" a parvenit la poliție miercuri dimineața, a comunicat pentru RIA Novosti o sursă din cadrul serviciilor situaţii excepționale din Moscova.

Militari bănuiţi de sustragerea şi comercializarea ilegală a armelor şi muniţiilor. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Operațiune SIS. Captură impresionantă de muniții și substanțe explozibile

„La numărul „02" a parvenit un apel anonim precum că există pericol de explozie pe adresa:  bd. Zubovski, 4. Potrivit datelor prealabile, a telefonat o femeie a cărei identitate urmează a fi stabilită", a declarat interlocutorul. La adresa indicată s-au deplasat câteva mașini ale poliției, iar intrarea centrală a fost supravegheată de colaboratorii serviciilor operative.

În clădirea respectivă își au sediile Uniunea Jurnaliștilor din Rusia și postul TV „360 Podmoscovie". Tot acolo funcționează și un restaurant.

După apelul telefonic, la fața locului au sosit peste zece mașini ale serviciilor excepționale (poliția, pompierii, ambulanțele). Dispozitivul explozibil nu a fost depistat, iar accesul în clădire a fost redeschis.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0