Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nici Anișoara Loghin nu poartă inel. Când a fost văzută ultima dată cu verighetă

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin dansează la o nuntă
Anișoara Loghin dansează la o nuntă - Sputnik Moldova
Abonare
Se pare că Anișoare Loghin deja poate fi considerată pe bune fosta soție a lui Dorin Chirtoacă, sau fosta prima doamnă a municipiului Chișinău. Jurnalista, la fel ca și edilul capitalei, nu mai poartă verighetă.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Ultima dată când Anișoara Loghin a fost văzută purtând verighetă se pare că a fost data de 30 seprembrie curent, când jurnalista de la PRO-TV a prezentat un buletin de știri. Următorul buletin de știri în care apare dânsa pe site-ul postului de televiziune este din data de 12 octombrie.

© Photo : ProTVAnișoara Loghin prezintă un buletin de știri pe data de 30 septembrie 2016
Anișoara Loghin prezintă un buletin de știri pe data de 30 septembrie 2016 - Sputnik Moldova
Anișoara Loghin prezintă un buletin de știri pe data de 30 septembrie 2016

În cea de a doua înregistrare Anișoara Loghin nu mai poartă inelul de cununie.

© Photo : ProTVAnișoara Loghin prezintă un buletin de știri pe data de 12 octombrie 2016
Anișoara Loghin prezintă un buletin de știri pe data de 12 octombrie 2016 - Sputnik Moldova
Anișoara Loghin prezintă un buletin de știri pe data de 12 octombrie 2016

Până la ora actuală Anișoara Loghin nu a făcut nicio declarație publică și nu a comentat în nici un fel anunțul făcut de primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, privind divorțul celor doi, care s-au căsătorit în vara acestui an, pe data de 20 mai.

Дорин Киртоакэ и Анишоара Логин - Sputnik Moldova
Societate
De ce s-a încheiat subit căsnicia "liniştită" a primarului Chirtoacă

Ulterior în presă au apărut informații despre faptul că viața de familie a celor doi s-ar putea ruina. Una dintre primele observații, care a trezit suspiciuni, a fost faptul că la câteva luni după nuntă Chirtoacă nu se grăbea să își schimbe pe pagina sa oficială de Facebook statutul de celibatar pe cel de om însurat. De asemenea imediat după nuntă primarul liberal s-a pomenit în centrul mai multor scandaluri: a fost făcută publică o înregistrare video cum acesta se distrează în stare de ebrietate noaptea în garajul primăriei etc.

În tot acest timp Anișoara Loghin fie că nu a comentat aparițiile nu tocmai onorabile ale soțului său, fie a manifestat multă discreție și înțelegere, sugerând că nimic nu ar putea afecta dragostea și căsnicia sa cu Chirtoacă.

Dorin Chirtoaca cu fosta prietenă, în București - Sputnik Moldova
Politică
Chirtoacă a fost prins joi cu o altă blondă, admirând dormitoare

La data de 8 octombrie curent Chirtoacă a scris pe pagina sa de Facebook un anunț șocant, prin care anunța că divorțează de Anișoara Loghin. Prin acel mesaj el a rugat presa să manifeste înțelegere și discreție. Ulterior mesajul a fost înlăturat. Au apărut supoziții precum că cei doi ar fi renunțat la divorț.

Însă pe 13 octombrie curent Chirtoacă a fost surprins plimbându-se printr-un mall din București împreună cu o fostă iubită a sa — o altă jurnalistă — Ala Boțan. Cei doi au fost fotografiați într-un magazin de dormitoare.

Până la această oră Anișoara Loghin nu a făcut nicio declarație publică despre starea în care a ajuns relația sa cu Dorin Chirtoacă.

Fluxul de știri
0