Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O autospecială și un microbuz de linie s-au ciocnit la Chișinău

© Sputnik / Evghenii PanasencoСкорая помощь блюр, без номеров
Скорая помощь блюр, без номеров - Sputnik Moldova
Abonare
În dimineața zilei de 30 octombrie, un microbuz de pe ruta Chișinău-Doroțcaia a intrat în coliziune cu o autospecială. În microbuz se aflau peste 20 de pasageri.

CHIȘINĂU, 30 oct — Sputnik. Un accident grav s-a produs în dimineața zilei de duminică. Microbuzul de pe ruta Chiținău-Doroțcaia s-a ciocnit cu o autospecială de intervenție a pompierilor, a comunicat Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI al RM.

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în Ucraina. Doă persoane au murit

Potrivit sursei, incidentul a avut loc la ora 10.35, când autospeciala se îndrepta într-o misiune de serviciu. Conform informațiilor departamentului, în accident a fost implicat și un autoturism de model Reno Megane.

În urma impactului, trei persoane din microbuzul de rută au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău cu traumatisme medii și ușoare. Alți 21 de pasageri care se aflau în microbuz nu au avut de suferit. Echipajul de pompieri și conducătorul auto al autoturismului de model Reno implicați în accident nu au fost traumatizați.

Circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0