Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în Ucraina. Doă persoane au murit

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Doi cetățeni moldoveni au decedat și alți doi au fost spitalizați după ce microbuzul în care se aflau, s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în Ucraina.

CHIȘINĂU, 24 oct – Sputnik. În noaptea de duminică spre luni, un microbuz în care se aflau cetățeni ai Republicii Moldova, s-a răsturnat la kilometrul 93 al autostrăzii Kiev — Cernigov — Novi Iarîlovîc din Ucraina, informează Departamentul Protecție Civilă din regiunea Cernigov.

”La 23 octombrie, ora 2 și 59 de minute, șoferul microbuzului Mercedes-312 a pierdut controlul mijlocului de transport din cauza exploziei unei anvelope, după care a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. În urma accidentului, doi cetățeni născuți în 1971 și, respectiv, în 1975 au murit pe loc. Totodată, doi pasageri născuți în 1997 și 2015, au fost transportați la spitalul raional din Kozeleţk”, se arată în comunicatul instituției.

Potrivit sursei, șoferul și toți pasagerii aflați în microbuz erau cetățeni ai Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0