Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un copil a căzut într-o fântână adâncă de peste doi metri

© Photo : Гродненское ОУМЧСОткрытый канализационный колодец в Гродно
Открытый канализационный колодец в Гродно - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Incidentul a avut loc în sectorul Taghilstroevsk din Nijnii Taghil. Colaboratorii subdiviziunii pentru problemele minorilor au constatat că micuţul face parte dintr-o familie reuşită.

CHIȘINĂU, 21 oct — Sputnik. Băiețelul de doi ani și jumătate s-a prăbușit într-o fântână la Nijnii Taghil, acest caz fiind investigat, a comunicat vineri surse din cadrul Direcției de Stat a MAI din regiunea Sverdlovsk. Din fericire, copilul a supraviețuit.

чистка оружия - Sputnik Moldova
Accidente
Copil de şase ani, împuşcat de fratele său mai mic

"După cum s-a constatat, copilul a căzut într-o fântână cu adâncimea de doi metri și jumătate. Colaboratorii subdiviziunii pentru problemele minorilor au constatat că băiețelul face parte dintr-o familie reușită. El mai are o soră de patru ani", a precizat sursa.

În ziua incidentului mama copilului era la serviciu, iar copiii au mers împreună cu tata în ospeție. Seara, atunci când se întorceau acasă, tatăl a chemat un taxi iar fetița și băiețelul se jucau în curte. Băiatul a călcat pe capacul unei fântâni, acesta s-a răsturnat și copilul a căzut. Fetița a început să strige. Tatăl copilului l-a scos imediat pe acesta din fântână și a chemat medicii. Micuțul a fost internat. Cazul se investighează.

Fluxul de știri
0