Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un copil a căzut într-o fântână adâncă de peste doi metri

© Photo : Гродненское ОУМЧСОткрытый канализационный колодец в Гродно
Открытый канализационный колодец в Гродно - Sputnik Moldova
Abonare
Incidentul a avut loc în sectorul Taghilstroevsk din Nijnii Taghil. Colaboratorii subdiviziunii pentru problemele minorilor au constatat că micuţul face parte dintr-o familie reuşită.

CHIȘINĂU, 21 oct — Sputnik. Băiețelul de doi ani și jumătate s-a prăbușit într-o fântână la Nijnii Taghil, acest caz fiind investigat, a comunicat vineri surse din cadrul Direcției de Stat a MAI din regiunea Sverdlovsk. Din fericire, copilul a supraviețuit.

чистка оружия - Sputnik Moldova
Accidente
Copil de şase ani, împuşcat de fratele său mai mic

"După cum s-a constatat, copilul a căzut într-o fântână cu adâncimea de doi metri și jumătate. Colaboratorii subdiviziunii pentru problemele minorilor au constatat că băiețelul face parte dintr-o familie reușită. El mai are o soră de patru ani", a precizat sursa.

În ziua incidentului mama copilului era la serviciu, iar copiii au mers împreună cu tata în ospeție. Seara, atunci când se întorceau acasă, tatăl a chemat un taxi iar fetița și băiețelul se jucau în curte. Băiatul a călcat pe capacul unei fântâni, acesta s-a răsturnat și copilul a căzut. Fetița a început să strige. Tatăl copilului l-a scos imediat pe acesta din fântână și a chemat medicii. Micuțul a fost internat. Cazul se investighează.

Fluxul de știri
0