Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mișcarea "Voievod" îl susţine pe Igor Dodon

© Sputnik / Miroslav RotariИгорь СЫРБУ,Георге ГРОЗАВУ ,Николай ПАСКАРУ и Думитру РОЙБУ
Игорь СЫРБУ,Георге ГРОЗАВУ ,Николай ПАСКАРУ и Думитру РОЙБУ - Sputnik Moldova
Abonare
După cum consideră liderii unor ONG-uri, dacă va ajunge președinte, Igor Dodon va avea mai multă grijă de viitorul țării.

CHIȘINĂU, 28 oct — Sputnik. Vineri, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Sputnik Moldova, mai multe organizații nonguvernamentale care se poziționează drept patriotice, și-au exprimat susținerea pentru președintele Partidului Socialiștilor Igori Dodon la alegerile pentru președinția țării.

"Nu am putut să nu ne exprimăm poziția în ceea ce priveşte alegerea viitorului preşedinte, deoarece acum se dă o luptă aprigă pentru viitorul țării. Vă îndemnăm să votați pentru Igor Dodon", a subliniat președintele Mișcării "Voievod", Nicolae Pascaru.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Igor Dodon a anunțat o vizită la Maia Sandu

După cum a menţionat președintele organizației obștești "Scutul Moldovenesc", Igor Sârbu, la moment situația în Moldova este destul de complicată, iar cetățenii nu știu cui să-i dea crezare.

"Pe când Dodon se angajează în diverse proiecte sociale, sportive, de binefacere și ecologice. El a demonstrat că nu-i este indiferentă soarta oamenilor simpli", a spus Sârbu.

Președintele Centrului pentru Cooperarea Tinerilor, Dumitru Roibu, a îndemnat și el cetățenii să voteze pentru Dodon, deoarece el este "solidar cu interesele țării".

"Considerăm că Dodon va lupta în calitate de președinte pentru un viitor mai bun al țării noastre", a subliniat Roibu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0