Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a anunțat o vizită la Maia Sandu

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PAS, Maia Sandu, a fost îndemnată să vină vineri, în ultima zi de campanie electorală, la sediul partidului. Aceasta va avea parte de o vizită organizată de Igor Dodon.

CHIȘINĂU, 28 oct — Sputnik. Vineri dimineața, liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat în cadrul unui briefing că, în calitate de președinte al țării, nu va face coaliție cu actuala majoritate parlamentară, pe care a etichetat-o drept oligarhică, ci va urmări organizarea alegerilor parlamentare anticipate. El a declarat că va rămâne în opoziţie şi a semnat un angajament public în acest sens, îndemnând-o şi pe Maia Sandu să promită același lucru.

Maia Sandu și Dorin Recean la ceremonia de învestire în funcții de miniștri în prezența premierului Vlad Filat și președintelui Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Maia Sandu a urcat pe „tronul” lui Vlad Filat

„Primul punct al angajamentului se referă la faptul că președintele nu va face coaliţie cu partidele oligarhice și nu va susține în niciun fel guvernarea aceasta", a declarat Dodon.

Politicianul a promis că documentul va fi transmis în curând la staff-ul candidatului Maia Sandu și a îndemnat-o să-l semneze și ea.

Ghilețchi contra lui Sandu: nu vrea să susțină familia și valorile creștine>>

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0