Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova, în top-10 cele mai atractive orașe turistice din lume

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaРоссия. Москва
Россия. Москва - Sputnik Moldova
Abonare
Capitala Rusiei a fost inclusă în top-10 alături de asemenea orașe ca Los-Angeles, Lisabona, Bordeaux și Seul.

CHIȘINĂU, 27 oct — Sputnik. Moscova a fost inclusă pentru prima dată în top-10 cele mai atractive orașe turistice din lume, despre aceasta scrie portalul primarului din Moscova cu referire la Ghidul turistic "Cele mai frumoase călătorii-2017", publicat de Lonely Planet.

Autorii ratingului subliniază că construcția intensă a noilor linii de metrou va face deplasarea prin oraș mult mai confortabilă, iar odată cu inaugurarea noului aeroport Jukovski vor apărea noi curse comode spre Moscova.

Ирина Мироник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Turismul intern din Moldova, în plină ascensiune

"În 2017, la Moscova va fi inaugurat noul parc "Zariadie". El îi va fi atractiv pentru oaspeţi prin peștera de gheață, podul suspendat și "mașina timpului", prin intermediul căreia doritorii vor putea putea întreprinde călătorii peste secole. În 2018, în capitala Rusiei va avea loc Campionatul lumii la fotbal, iar în procesul pregătirii în vederea acestuia au fost supuse deja unei clasificări speciale peste 800 de hoteluri și 200 de hosteluri", se spune în comunicat.

Ghidul indică principalele tendințe în domeniul călătoriilor, modalităţilor de organizare a timpului liber, țări orașe. Toate destinaţiile corespund unor anumite criterii, cum ar fi de exemplu, ca locul ales să fie remarcabil în anul viitor printr-un eveniment care va avea loc acolo sau prin apariţia noi tipuri de distracții. Anual, sunt propuse sute de destinaţii care ar trebui să fie pe placul turiștilor de toate vârstele.

Fluxul de știri
0