Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Leancă nu renunţă la principii

© Sputnik / Мирослав РотарьЮрий Лянкэ
Юрий Лянкэ - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Partidului Popular European, Iurie Leancă a declarat că nimeni nu poate să prezică rezultatul alegerilor prezidențiale.

CHIȘINĂU, 27 oct — Sputnik. Candidatul pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, președintele Partidului Popular European și fostul prim-ministru al țării Iurie Leancă, a anunțat joi că nu se retrage din cursa pentru președinție.

Proteste 22.01.2016 Протест 22.01.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dodon: Retragerea lui Marian Lupu este un scenariu regizat de SUA

"Nu putem renunța la Acordul de Asociere cu UE și nici la Acordul de liber schimb. Evenimentele din ultima zi au arătat că în Moldova există un mare pericol. În acest moment, nimeni nu poate prezice rezultatele alegerilor, alegătorii înșiși vor decide pe cine să voteze. Există un pericol foarte mare ca Igor Dodon să câștige Președinția din primul tur. Din acest motiv, am decis să rămân în cursa electorală", a spus Leancă.

Anterior, liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, a anunțat în cadrul unui briefing susținut miercuri că, în urma discuțiilor din cadrul formațiunii, s-a decis retragerea candidaturii sale din cursa electorală în favoarea unui candidat pro-european unic.

Fluxul de știri
0