Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce face Dorin Chirtoacă în Franța

© fb.com/ Anişoara LoghinAnişoara Loghin şi Dorin Chirtoacă
Anişoara Loghin şi Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
În timp ce Chişinăul este paralizat din cauza diletantismului funcţionarilor municipali, primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, şi-a făcut drum spre meleaguri mai îndepărtate.

CHIȘINĂU, 20 oct — Sputnik. Primăria Chișinău a informat opinia publică, printr-un comunicat de presă, că primarul general al Capitalei se alfă în Franța. El participă în perioada 17 — 22 octombrie la cea de-a 31-a sesiune a Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei, care se desfășoară la Strasbourg.

Mai mult decât atât, acesta s-ar fi ales şi cu o nouă funcţie în cadrul structurii europene.

Автомобильные пробки, ул. Чуфля - Sputnik Moldova
Zi-i nebunului să bată metanii...

„În cadrul sesiunii de astăzi, Dorin Chirtoacă a fost ales vicepreşedinte al Camerei Regiunilor din Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale al Consiliului Europei”, a menționat sursa.

Amintim că primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, nu trece prin cele mai fericite momente în viața de familie, acesta publicând cu ceva timp în urmă o postare pe Facebook în care anunța că divorțează. La doar câteva zile după aceasta el a fost surprins într-un mall din București cu o fostă prietenă. Astfel, vizita sa în Franța ar putea fi un prilej de relaxare şi o încercare de evadare din cotidian.

Primarul capitalei pare să fi plecat tocmai la timp din ţară, astfel că a pierdut şansa de a da nas în nas cu cetăţenii înfuriaţi care au stat, joi, ore în şir în ambuteiaje kilometrice. De altfel, subalternii edilului primblăreţ ne-au promis şi pentru mâine acelaşi trafic de coşmar.

Fluxul de știri
0