Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ambuteiaje kilometrice pe străzile capitalei

© Sputnik / Мирослав Ротарьремонт дороги
ремонт дороги - Sputnik Moldova
Abonare
Majoritatea locuitorilor capitalei s-aupomenit în dimineața zilei de joi în ambuteiaje kilometrice. Cei care s-au pornit la serviciu cu propriul mijloc de transport sau cu transportul public au ajuns la destinaţie cu mari întârzieri.

CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Joi, autoritățile le-au făcut o surpriză neplăcută locuitorilor capitalei, chiar de draga dimineaţă. Deşi este în reparație doar o porțiune din bulevardul Ștefan cel Mare, între străzile Mihai Viteazul și piața Dimitrie Cantemir, blocajele de trafic au paralizat practic întreg orașul.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Chirtoacă despre ambuteiajele din Chişinău: acestea nu se vor termina

Cu toate că autoritățile au anunțat în prealabil despre suspendarea traficului pe bulevardul Ștefan cel Mare şi Sfânt în perioada 19-22 octombrie, aceasta lucru nu a putut preveni formarea ambuteiajelor. Aceasta pare să se fi întâmplat din cauza că segmentul respectiv de stradă nu a fost închisă imediat. O parte a transportului a fost redirecționat pentru a ocoli zona, iar restul a continuat să circule pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Ca rezultat, s-au format ambuteiaje kilometrice pe mai multe străzi ale Chișinăului.

În unele zone ale oraşului a fost practic imposibil de ajuns. În dimineața zilei de joi, pe străzile Chișinăului mulțimi de oameni se deplasau pe jos, iar coloana de mașini înainta cu viteza melcului.

Conducătorii auto care traversează zona au fost rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Fluxul de știri
0