Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De ce a fost amânată ședința de astăzi a Guvernului

© Sputnik / Мирослав РотарьПравительство Республики Молдова guvern
Правительство Республики Молдова guvern - Sputnik Moldova
Abonare
Ședința Cabinetului de Miniștri ar fi trebuit să aibă loc la ora 17.00. Serviciului de presă al Guvernului nu exclude că miniștrii vor reuşi să se întrunească totuşi până la sfârșitul acestei săptămânii.

CHIȘINĂU, 19 oct – Sputnik. Ședința Guvernului Republicii Moldova, programată pentru ziua de miercuri, 19 octombrie, a fost contramandată, informează serviciul de presă al instituției.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au determinat anularea ședinței.

Урожай зерна - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce s-a schimbat de la aplicarea Acordului de Liber Schimb RM-UE

Ședința Cabinetului de Miniștri ar fi trebuit să aibă loc la ora 17.00. Potrivit Serviciului de presă, membrii Guvernului s-ar putea întruni în ședință până la sfârșitul acestei săptămâni.

Cauza amânării ședinței de astăzi ar putea avea legătură cu ședința Comitetului de Asociere RM-UE, care se desfășoară în aceste zile la Bruxelles. La evenimentul din Belgia participă o delegație constituită din mai mulți membri ai Cabinetului de la Chişinău.

Potrivit Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, în cadrul reuniunii au fost analizate procesele de implementare a Acordului de asociere al RM cu UE în mai multe domenii, inclusiv dialogul politic și reformele, probleme de securitate și justiție; cooperarea economică și sectorială, precum și soluționarea diferendului transnistrean.

Fluxul de știri
0