Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sondaj: Maia Sandu rămâne în urma lui Valeriu Ghilețchi cu 10%

© Valeriu Ghilețchi/FacebookMircea Snegul, Valeriu Ghilețchi și Nicolae Timofti
Mircea Snegul, Valeriu Ghilețchi și Nicolae Timofti - Sputnik Moldova
Abonare
Susținătorii candidatului la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Valeriu Ghilețchi, s-au dovedit a fi cei mai activi în utilizarea posibilității de a participa la sondaje online pentru a-și promova candidatul.

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. Rezultatele sondajului lansat de agenția Sputnik Moldova arată că, în mai puțin de 24 de ore, susținătorii lui Valeriu Ghilețchi au făcut dovada unei mobilizări exemplare, plasându-l pe acesta pe locul întâi în cadrul votării online pe pagina noastră de internet.

Astfel, Valeriu Ghilețchi a acumulat peste 43 la sută din numărul total al voturilor exprimate pe pagina sputnik.md.

Pe locul doi se plasează Maia Sandu, cu peste 32 la sută din numărul total de voturi.

Alege președintele Moldovei pe Sputnik - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Alege-ți Președintele pe Sputnik

Candidatul PAS este urmat de Dumitru Ciubașenco (PN) și Igor Dodon (PSRM).

Este de menționat și faptul că aproape patru la sută au votat „împotriva tuturor", iar mai puțin de două procente dintre participanții la sondaj au menţionat că încă nu au decis pentru cine îşi vor da votul.

Până la această oră au votat peste 1600 de vizitatori ai paginii sputnik.md.

Sondajul rămâne deschis în continuare. Susținătorii fiecărui candidat au posibilitatea să-l promoveze pe acesta prin intermediul respectivului sondaj.

© Sputnik / sputnik.mdRezultatele preliminare ale sondajului Sputnik. În primele 24 de ore cele mai multe voturi au acumulat Valeriu Ghilețchi și Maia Sandu
Rezultatele preliminare ale sondajului Sputnik. În primele 24 de ore cele mai multe voturi au acumulat Valeriu Ghilețchi și Maia Sandu - Sputnik Moldova
Rezultatele preliminare ale sondajului Sputnik. În primele 24 de ore cele mai multe voturi au acumulat Valeriu Ghilețchi și Maia Sandu

Redacția Sputnik Moldova precizează că această votare online nu reprezintă un sondaj de opinie care ar arăta în mod obiectiv dispozițiile electoratului, ci este doar un instrument prin care internauții și utilizatorii rețelelor de socializare ai concurenților electorali își manifestă activismul în cadrul campaniei electorale. Este evident faptul că rezultatele acestui sondaj se pot schimba în orice moment în mod spectaculos. Totodată, redacția Sputnik Moldova subliniază că mizează pe comportamentul onest al fiecărui utilizator de internet care participă la sondaj.

Fluxul de știri
0