Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce şi-a vândut liberala Alina Zotea cu 8 mii de euro

© Sputnik / Miroslav RotariŞedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Zotea
Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
În paralel cu salariul şi indemnizaţia de deputat, liberala Alina Zotea a obţinut anul trecut opt mii de euro din înstrăinarea unui bun ce îi aparţinea.

CHIŞINĂU, 18 oct – Sputnik. Deputatul liberal Alina Zotea a câştigat la finele anului trecut opt mii de euro din vânzarea propriului automobil.

Alina Zotea - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Să fie acesta iubitul Alinei Zotea

Potrivit declaraţiei de avere pentru anul 2015, Zotea şi-a vândut în luna noiembrie automobilul de marca Mercedes, anul de fabricaţie 2008, înregistrat în Bucureşti, cu 8 mii de euro. Liberala indică în document că a obţinut maşina prin donaţie în 2014, iar preţul real al vehiculului este de 8,6 mii de euro.

Din salariul de deputat, Zotea a câştigat anul trecut 99,6 mii de lei, iar din indemnizaţiile primite de la Parlament – 14,56 mii de lei.

În rest, liberala nu are nici casă, nici masă, nici conturi în bancă şi nici cote părţi în societăţi comerciale.

La finele verii, Sputnik Moldova a scris despre noua achiziţie a Alinei Zotea. Este vorba despre un Range Rover de culoare roșu închis, la volanul căruia a fost surprinsă pe străzile capitalei de unul dintre cititorii noştri.

Fluxul de știri
0