Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Să fie acesta iubitul Alinei Zotea

© Sputnik / facebook.com Alina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul liberal Alina Zotea a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare alături de tânărul Vlad Drumea.

CHIŞINĂU, 16 iul – Sputnik. Deputatul liberal Alina Zotea, în trecut model şi cântăreaţă, a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare alături de un tânăr galant.

Alina Zotea - Sputnik Moldova
Politică
Bombă: Alina Zotea ”riscă” să ajungă în fruntea PL

Potrivit informaţiei care însoţeşte poza, cei doi s-au lăsat fotografiaţi la o nuntă care a avut loc la Iaşi, România. Tânărul se numeşte Vlad Drumea şi este stabilit în oraşul Londra, Marea Britanie. 

Comentariile care urmează această fotografie dau de bănuit că Zotea ar fi într-o relaţie cu acest tânăr. „Foarte frumorşi!”. „Să fiţi sănătoşi!” le scriu prietenii celor doi. 

Alina Zotea este membru al Partidului Liberal din anul 2005 și în 2014 a devenit asistenta liderului PL, Mihai Ghimpu. Din 4 septembrie 2015, îşi exercită funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XX-a în cadrul fracțiunii Partidului Liberal.

© https://www.facebook.com/AlinaZotea/Alina Zotea
Alina Zotea  - Sputnik Moldova
Alina Zotea
Fluxul de știri
0