Presa dezvălue noi detalii despre ucigașul de la Minsk

Abonare
Mass-media din Belarus a dezvăluit noi detalii despre adolescentul care a organizat un măcel într-un centru comercial de la Minsk, omorând cu ferăstrăul o femeie şi rănind alte câteva persoane.

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik. Au apărut noi detalii despre autorul crimei sângeroase care a avut loc într-un centru comercial de la Minsk.

Suspectul este un locuitor al capitalei belaruse de 17 ani. El a fost reținut de organele de drept și este supus unei expertize psihiatrice complexe. Numele lui este Vladislav Kazakevici, după cum a transmis principalul canal de televiziune al țării, relatează Sputnik Belarus.

Potrivit tatălui adolescentului, circumstanțele familiale nu pot fi motivul unui asemenea atac în centrul comercial.

"El a crescut și crește în condiții minunate —a avut de toate: bunăstare, atenție, inclusiv atenție materială", a spus tatăl suspectului.

Резня в Минске - Sputnik Moldova
Crimă odioasă la Minsk: tânără omorâtă cu ferestrăul într-un centru comercial

Acesta a subliniat că băiatul era complexat din cauza exteriorului său și a acneii.

În luna iulie a acestui an lui i-a fost prescris un tratament cu izotretynoina, care ar fi putut avea efecte adverse asupra psihicului

Psihoterapeutul Andrei Metelski a spus că explozia de agresiune nu are vreo legătură cu jocurile de pe calculator sau cu filmele.

Potrivit acestuia, cruzimea din producţia cinematografică sau de alt gen nu au putut să-l împingă la comiterea crimei, ci doar să-i "sugereze" arma — ferăstrăul. Deocamdată este prematur să judecăm despre starea psihică a tânărului și despre motivele unui asemenea comportament. Anterior s-a spus că suspectul însuşi ar fi explicat atacul prin ura pe care o nutreştee față de oameni.

Fluxul de știri
0