Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Crimă odioasă la Minsk: tânără omorâtă cu ferestrăul într-un centru comercial

© twitter.com/Eliz__DavisРезня в Минске
Резня в Минске - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia a fost omorâtă cu bestialitate. Moartea acesteia a fost... într-o husă de chitară. Miliţia a comunicat că atacatorul a fost reţinut.

CHIŞINĂU, 8 oct — Sputnik. O crimă de o cruzime inimaginabilă a avut loc sâmbătă seara în incinta centrului comercial „Europa". Miliţia a reţinut două persoane suspectate de uciderea tinerei. O alta a fost rănită, fiind transportată la un spital din Minsk, comunică Sputnik Belarus.

Un bărbat necunoscut a atacat vizitatorii centrului comercial „Europa". O femeie a murit, iar martorii oculari au comunicat că alte câteva persoane au avut de suferit. Unii martori au afirmat că agresorul era înarmat cu un ferestrău cu lanţ şi un topor, iar alţii au spus că au văzut în mâinile acestuia o armă automat.

Persoana suspectată de comiterea crimei a fost reţinută, fiind vorba de un tânăr de 18 ani, le-a comunicat jurnaliştilor şeful poliţiei de la Minsk, Alexandr Barsukov.

„Atacatorul a fost reţinut, el este din anul 1998. Acesta a adus ferestrăul şi toporul într-o husă de chitară", a relatat Barsukov.

© Виктор ТолочкоСкорая помощь в Минске увозит пострадавших.
Скорая помощь в Минске увозит пострадавших.  - Sputnik Moldova
Скорая помощь в Минске увозит пострадавших.

Potrivit informaţiilor, prima femeie a fost omorâtă cu ferestrăul, iar celei de-a doua i-ai fost aplicate lovituri de topor. Aceasta a fost internată la secţia de reanimare.

Forţele de ordine sosite la faţa locului i-au evacuat imediat pe cei prezenţi în interiorul centrului. În privinţa suspectului a fost iniţiat un dosar penal. În conformitate cu legislaţia belarusă, acesta riscă închisoare pe viaţă sau chiar pedeapsa cu moartea.

Nu se ştie nimic deocamdată despre motivul acestui gest nesăbuit şi dacă persoana respectivă este adecvată din punct de vedere psihic. Se ştie doar că totul s-a întâmplat extrem de repede, iar tânărul avea o înfăţişare decentă.

Fluxul de știri
0