Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Năstase: am fost felicitat de Țopa, badea Gheorghe plângea

© Facebook / Andrei NăstaseMaia Sandu în ședință cu Andrei Năstase și membrii Platformei DA
Maia Sandu în ședință cu Andrei Năstase și membrii Platformei DA - Sputnik Moldova
Abonare
Sâmbătă a fost făcut anunțul oficial privind retragerea liderului Platformei DA din campania prezidențială. Evenimentul a avut loc în satul de baștină al lui Andrei Năstase.

CHIȘINĂU, 15 oct — Sputnik. Anunțul oficial privind susținerea Maiei Sandu în calitate de candidat unic al PLDM, PPDA și PAS la alegerile prezidențiale din 30 octombrie a fost făcut în satul Mîndrești, raionul Telenești, unde este născut Andrei Năstase. La eveniment a fost prezentă și Sandu.

Andrei Năstase a făcut selfie cu Maia Sandu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Năstase "şi-a luat ceaiul" de la Sandu

Andrei Năstase a declarat că este o decizie extrem de grea, care nu a fost agreată de membrii Platformei DA. Însă, în opinia lui, această decizie ar fi o victorie și nu o capitulare.

„Am fost felicitat de mulți oameni, inclusiv din Germania, m-a felicitat și nașul meu (Victor Țopa, red.)", a declarat președintele Platformei DA.

El a mai spus că atunci când a fost luată decizia retragerii sale una dintre rudele sale, pe care el în numește badea Gheorghe, plângea.

Dacă Andrei Năstase își va retrage candidatura în mod oficial de la Comisia Electorală Centrală, în competiția pentru șefia statului vor rămâne 11 candidați.

Fluxul de știri
0