Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Năstase "şi-a luat ceaiul" de la Sandu

© Facebook / Andrei NăstaseAndrei Năstase a făcut selfie cu Maia Sandu
Andrei Năstase a făcut selfie cu Maia Sandu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Maia Sandu a declarat "cu modestie" că este candidatul cu cele mai mari șanse în turul întâi al alegerilor prezidențiale, recomandându-i lui Năstase să se retragă din cursă.

CHIȘINĂU, 13 oct — Sputnik. Maia Sandu a declarat că există deja o decizie privind susținerea candidaturii sale la funcția de președinte de către PLDM, PAS și PPDA, însă aceasta urmează să fie confirmată de organele de conducere ale celor trei partide.

Раду Бушилэ - Sputnik Moldova
Dacă se retrage în favoarea lui Sandu, Năstase pune cruce pe cariera politică

Aceasta a confirmat că au avut loc discuții în legătură cu înaintarea unui candidat unic din partea PLDM, PAS și PPDA. În cadrul acestora, au fost invocate rezultatele unui sondaj realizat de fundația Konrad Adenauer.

„Potrivit acestui sondaj, eu sunt candidatul cu cele mai mari șanse în turul întâi al alegerilor prezidențiale", a afirmat Maia Sandu la briefingul susținut joi.

Precizăm că doar cu o oră înainte de a ieși în fața presei pentru declarații, ea s-a întâlnit într-un local din capitală, la un ceai, cu Andrei Năstase.

Sandu a sugerat că Andrei Năstase ar face mai bine să se retragă din cursă. Potrivit liderului PAS, pentru un asemenea gest e nevoie de multă „dragoste de țară" și anume „dragoste de țară" i-a urat ea lui Andrei Năstase.

Fluxul de știri
0