Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sondaj: unii moldoveni consideră că Maia Sandu este bărbat

© privesc.euMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Unii dintre cetățenii noștri consideră că Maia Sandu este bărbat. Declarația a fost făcută de directorul companiei Intellect Group, Ian Lisnevschi, în cadrul unei conferințe de presă.

CHIȘINĂU, 12 – Sputnik. Potrivit datelor sondajului prezentate miercuri de compania de cercetare „Intellect Group", se constată o mare diferență între răspunsurile oferite în mediul urban și în cel rural. Directorul companiei Ian Lisnevschi consideră că cetățenii sunt prost informați în privința concurenților electorali care aspiră la fotoliul de președinte al Republicii Moldova.

Штефан чел Маре Stefan cel Mare - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ştefan cel Mare şi Vlad Ţepeş, modele politice pentru moldoveni

”Am observat un lucru care nu se regăsește în prezentarea noastră. Este o mare diferență între orașele și satele noastre. Mulți respondenți cunosc candidatul, dar nu cunosc partidul sau cunosc partidul dar nu cunosc candidatul. Unii cetățeni consideră chiar că Maia Sandu este bărbat. Iată care este realitatea”, a declarat Ian Lisnevschi.

Anterior, un alt sondaj arăta că peste 60 la sută din populația țării nu este interesată de politică. "Apatia politică" a cetăţenilor ar fi determinată de lipsa de încredere a majorităţii populaţiei faţă de instituţiile statului, încredere aflată în continuă descreştere.

Fluxul de știri
0