Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Destinul unirii și cariera politică a lui Ghimpu, în mâinile unui fotomodel

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaCeremonia de inaugurare a celui de al 67-lea festival de la Canes
Ceremonia de inaugurare a celui de al 67-lea festival de la Canes - Sputnik Moldova
Abonare
Editorialistul Nicu Goncear observă cum, datorită campaniei prezidențiale din Republica Moldova, modelul Alina Zotea, care a ajuns între timp și deputat, va reuși să urce mai sus în cariera sa personală.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Judecând după mesajului deputatul liberal Alina Zotea de pe rețelele de socializare, editorialistul Nicu Goncear a ajuns la concluzia că aceasta conduce campania prezidențială a candidatului Mihai Ghimpu.

Potrivit lui Goncear, chiar dacă PL nu are șanse să obțină un rezultat bun la aceste alegeri, însuşi procesul electoral o avantajează, indiscutabil, în mod personal pe Alina Zotea.

„Avansarea fostei asistente a lui Ghimpu, care actualmente îi este deja colegă de parlament, în calitate de conducător al stafului electoral al principalului liberal al țării este, fără îndoială, un mare succes personal pentru Zotea", scrie Goncear.

Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană Zotea - Sputnik Moldova
Dacă vrei să devii deputat, Alina Zotea îţi oferă reţeta

Totodată, el se întreabă cât de corect a procedat Ghimpu numind într-o funcție atât de responsabilă o domnișoară atât de tânără (nu negăm, şi frumoasă).

În opinia editorialistului, liberalii au recurs la acest pas din disperare, or toate sondajele care se referă atât la Ghimpu personal, la PL, precum și la ideile promovate de această formațiune prevestesc un eșec total pentru liberali. „Au decis, se pare, să ne cucerească prin frumusețea feminină", notează Goncear.

Dar asta, mai opinează autorul, seamănă cu un vânt ce bate în pânzele unei corăbii împotmolită definitiv în recif.

Fluxul de știri
0