Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mihai Ghimpu, pe urmele Alinei Zotea. Vezi ce a făcut acesta

© Photo : Mihai Ghimpu / FacebookMihai Ghimpu la o întâlnire electorală
Mihai Ghimpu la o întâlnire electorală - Sputnik Moldova
Abonare
După ce a devenit candidat cu acte în regulă la funcția de președinte, liderul liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu, a schimbat brusc tipul de poze pe care le postează pe rețelele de socializare. Acestea diferă radical de cele în care Ghimpu se pupă cu un pește sau imită activitatea de vinificator.

CHIȘINĂU, 11 oct — Sputnik. Practic, toate imaginile de la evenimentele electorale la care participă Mihai Ghimpu sunt făcute de un profesionist și cu un aparat de fotografiat performant.

Persoana care îl imortalizează pe Ghimpu știe să aleagă bine unghiul, lumina, persoanele și elementele admise în cadru etc.

Ceremonia de inaugurare a celui de al 67-lea festival de la Canes - Sputnik Moldova
Politică
Destinul unirii și cariera politică a lui Ghimpu, în mâinile unui fotomodel

Potrivit unor surse, acest fotograf profesionist ar fi Florin Tăbârță. Dar corespondentul Sputnik nu a reușit să ia legătura cu liderul PL pentru a conforma sau informa această informație.

Presa a scris recent că Ghimpu a numit-o în calitate de șefă de campanie pe deputatul Alina Zotea. Probabil liderul PL încearcă să compenseze ratingul sau extrem de redus prin scoaterea în prim plan a unor tineri şi apariții în fotografii impecabile din punct de vedere tehnic. Dar vor fi oare suficiente aceste paliative pentru reanimarea imaginii de altă dată a PL?

© Facebook / Mihai GhimpuImagine de la una dintre întâlnirile electorale ale lui Mihai Ghimpu
Imagine de la una dintre întâlnirile electorale ale lui Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Imagine de la una dintre întâlnirile electorale ale lui Mihai Ghimpu
Fluxul de știri
0