Musca ce s-a așezat pe Clinton în timpul dezbaterilor a ajuns vedetă pe Twitter

© REUTERS / Shannon StapletonХиллари Клинтон
Хиллари Клинтон - Sputnik Moldova
Abonare
Musca ce s-a așezat pe sprânceana candidatului la președinția SUA, Hillary Clinton, în timpul dezbaterilor televizate cu Donald Trump, are propriul cont pe Twitter.

CHIȘINĂU, 10 oct — Sputnik. Musca ce şi-a găsit loc pe sprânceana candidatului la președinția SUA din partea Partidului Democrat, Hillary Clinton, în timp ce aceasta se duela cu republicanul Donald Trump, a provocat discuții aprinse pe rețelele de socializare.

Clinton a continuat să vorbească în timpul dezabaterilor, fără a-i acorda atenție insectei.

Кандидаты в президенты США Хиллари Клинтон и Дональд Трамп на дебатах - Sputnik Moldova
Dezbaterile dintre Clinton și Trump: cine a câștigat în opinia spectatorilor

Incidentul a generat mai multe comentarii ale utilizatorilor de Twitter și Facebook, devenind una dintre cele mai discutate teme privind rezultatele dezbaterilor televizate. Muscă s-a învrednicit chiar de câteva conturi speciale pe Twitter.

Dezbaterile televizate ale candidaților la președinție în SUA au avut loc la 9 octombrie la Universitatea Washington din Saint-Louis. Potrivit rezultatelor primului sondaj efectuat imediat după dezbateri, câștigătoare este Hillary Clinton. Potrivit datelor unui sondaj-blitz realizat de CNN și compania ORC, Clinton este considerată câștigătoare de 57% dintre respondenți, iar Trump — de 34%.

Fluxul de știri
0