Dezbaterile dintre Clinton și Trump: cine a câștigat în opinia spectatorilor

© AP Photo / Evan VucciКандидаты в президенты США Хиллари Клинтон и Дональд Трамп на дебатах
Кандидаты в президенты США Хиллари Клинтон и Дональд Трамп на дебатах - Sputnik Moldova
Abonare
Ratingul ambilor politicieni este aproximativ același. La moment, principala luptă dintre cei doi se dă pentru câștigarea voturilor alegătorilor indeciși.

CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Telespectatorii canalului TV CNN i-au atribuit victoria în confruntări candidatului la președinția SUA din partea Partidului Democrat, Hillary Clinton.

Sondajul a fost realizat imediat după dezbateri în cadrul auditoriului, care a fost constituit în proporţie de 41 la sută din adepți ai Partidului Democrat, iar 26% — ai Partidului Republican. Restul spectatori nu s-au regăsit în nici unul dintre partidele politice.

Кандидат в Президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон - Sputnik Moldova
WikiLeaks, noi materiale compromiţătoare pentru campania lui Clinton

Moderatorii postului de televiziune au menționat că numărul democraților în acest sondaj este în medie cu 10% mai mare decât în alte sondaje de nivel național, iar numărul republicanilor este cu 2% mai mic.

Conform acestui sondaj „democratic", Clinton este cea care a câștigat detașat dezbaterile. Aceasta este părerea a 62% dintre respondenți. Pentru Trump s-au pronunțat 26%, adică toți republicanii.

În general, ratingurile ambilor politicieni sunt aproximativ egale în ultima perioadă, iar lupta principală dintre ei se dă pentru câștigarea voturilor alegătorilor indeciși.

Următoarele sondaje naționale, realizarea cărora durează de obicei câteva zile, vor demonstra în ce măsură au reușit Trump și Clinton să atragă de partea lor această categorie de americani.

Răsturnare neaşteptată în SUA>>>

Fluxul de știri
0