Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Să fi renunţat oare Chirtoacă la divorţ

© topnews.mdDorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin
Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Ştirea zilei de sâmbătă a fost anunţul făcut de Chirtoacă despre iminentul său divorţ. Între timp, postarea de pe reţeaua de socializare a dispărut.

CHIŞINĂU. 8 oct — Sputnik. Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a scris sâmbătă pe pagina sa de Eacebook că va divorţa, decizia fiind luată de comun acord cu Anişoara Loghin.

„Prin prezenta aducem la cunoştinţă ca subsemnatul şi Anişoara Loghin, din păcate, vom divorţa. Decizia a fost luată împreună. Nici unul, nici altul nu vom răspunde la întrebări cu privire la acest subiect. Rugam, in măsura în care acest lucru este posibil, tratarea cu discreţie a acestei situaţii, şi aşa suficient de neplăcute", a scris acesta.

Între timp, mesajul postat de „nepotul Dorin" a dispărut.

Mihai Ghimpu și Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Politică
E grav: în „dosarul penal” al „divorţului” lui Chirtoacă au apărut martori

Motive ar putea fi mai multe. Ori primarul a renunţat să mai divorţeze, convins, cine ştie, de înzestratul său unchi Mihai Ghimpu. (Aflat în plină campanie electorală, la ce iar trebui liberalului un scandal în familie!)

S-ar putea însă ca divorţul să rămână în vigoare, doar că primarul o fi fost deranjat de sfaturile şi comentariile făcute de „prietenii virtuali", aşa că a decis să şteargă mesajul.

Ar mai putea fi însă şi varianta că cineva i-a spart contul edilului şi a postat mesajul fără ştirea acestuia.

Până la un alt semn de la primar, sperăm totuşi că va reveni pacea şi buna înţelegere între cei doi tineri însurăţei.

Fluxul de știri
0