Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În Transnistria au fost înregistrați primii doi candidați la șefia regiunii

© Sputnik / Irina LeahovaЦентральная избирательная комиссия Приднестровья
Центральная избирательная комиссия Приднестровья - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală a nerecunoscutei RMN a eliberat legitimația de candidat la șefia regiunii pentru primii doi pretendenți din cei zece care candideze pentru această funcţie la alegerile din 11 decembrie.

TIRASPOL, 8 oct — Sputnik, Irina Leahova. Comisia Electorală Centrală a nerecunoscutei RMN a adoptat în ședința de vineri hotărârea cu privire la înregistrarea a doi candidați la funcţia de şef al regiunii: actualul lider al administraţiei de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, și președintele Sovietului Suprem, Vadim Krasnoselski.

памятник А. В. Суворову - Sputnik Moldova
Politică
Este în creştere numărul celor care aspiră la funcţia de lider al Transnistriei

Ambii candidați au prezentat la CEC, pe data de 3 octombrie, listele cu semnăturile alegătorilor și procesele verbale privind colectarea semnăturilor, a comunicat CEC.

Potrivit Elenei Gorodețkaia, președintele CEC, grupurile de lucru vor fi gata să prezinte în curând rezultatele verificării documentelor depuse de candidații Oleg Horjan și Ghenadi Kuzmiciov.

În total, zece transnistreni și-au exprimat dorința de a candida pentru postul de șef al regiunii. Perioada înaintării candidaturilor și, respectiv, de colectare a semnăturilor va dura până la 10 noiembrie.

Fluxul de știri
0