Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Liderii țărilor CSI au fost printre primii care l-au felicitat pe Vladimir Putin

© SputnikПрезидент России Владимир Путин. Архивное фото
Президент России Владимир Путин. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Comentând felicitările sosite la adresa președintelui FR, Vladimir Putin, purtătorul de cuvânt al acestuia a spus că, evident, în primul rând au fost apelurile telefonice din partea omologilor din CSI.

CHIȘINĂU, 7 oct — Sputnik. Printre primii care l-au felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia zilei de naștere se numără liderii Kazahstanului, Azerbaidjanului, Moldovei, Tadjikistanului și Uzbekistanului.

Неформальный саммит глав государств СНГ в Кремле - Sputnik Moldova
Rusia
Nicolae Timofti l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia zilei de naștere

Vineri, liderul rus împlinește 64 de ani. Anterior, Peskov a precizat că Putin își va sărbători ziua de naștere împreună cu rudele și prietenii. Președintele nu a programat activități publice pentru această zi.

„În primul rând, desigur, au fost apelurile telefonice ale colegilor din CSI: Nazarbaev din Kazahstan, Mirziyoyev din Uzbekistan, Aliev din Azerbaidjan, Atambaev, Rahmon. Ei l-au felicitat printre primii", a spus Peskov.

La întrebarea dacă șeful statului a fost felicitat de careva dintre liderii occidentali, Peskov a răspuns că va fi pregătită și prezentată o informație succintă la acest subiect.

Fluxul de știri
0