Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Nicolae Timofti l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia zilei de naștere

© Sputnik / Alexey Nikolsky / Accesați arhiva multimediaНеформальный саммит глав государств СНГ в Кремле
Неформальный саммит глав государств СНГ в Кремле - Sputnik Moldova
Abonare
Nicolae Timofti l-a felicitat pe președintele FR Vladimir Putin, care împlinește astăzi 64 de ani. Iată cum își va marca şeful statului rus ziua de naștere în acest an.

CHIȘINĂU, 7 oct – Sputnik. Nicolae Timofti l-a felicitat cu ocazia zilei de naştere pe Vladimir Putin, care împlinește vineri 64 de ani. Secretarului general al Aparatului Președintelui Moldovei, Ion Păduraru, a confirmat că Nicolae Timofti a transmis pe cale diplomatică un mesaj de felicitare la adresa președintelui Federației Ruse.

Vineri, Vladimir Putin își sărbătorește cea de-a 64 aniversare. Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Dmitri Pesckov, a anunțat că Putin își va sărbători ziua de naștere în acest an în sânul familiei, informează RIA Novosti.

”Nu a fost programat niciun eveniment oficial în această zi, totuși vor fi anumite convorbiri telefonice cu liderii altor state, astfel cred că vor fi discutate și chestiuni importante. Așa se întâmplă de fiecare dată, discuțiile nu se limitează niciodată doar felicitări cu ocazia zilei de naștere”, a subliniat Peskov.

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus a mai spus că Putin își va sărbători ziua de naștere ”în sânul familiei, alături de prieteni și apropiați”.

Anul trecut, Vladimir Putin și-a sărbatorit ziua de naștere alături de foști jucători din NHL, in cadrul unui meci desfășurat la Soci. În cdrul meciului președintele rus a înscris șapte goluri.

Fluxul de știri
0