Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Peste 1700 de emailuri demonstrează că Hillary Clinton a vândut arme către ISIS

© Sputnik / Никита Шохов / Accesați arhiva multimediaКандидат в Президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон
Кандидат в Президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон - Sputnik Moldova
Abonare
Secretarul de Stat, Hillary Clinton, știa încă în 2011 că Statele Unite trimit arme din Libia în Siria și chiar a participat la aceste tranzacții, dezvăluie fondatorul Wikileaks, Julian Assange.

CHIȘINĂU, 6 oct — Sputnik. ”Emailurile aparținând lui Hillary Clinton arată modul în care operează Departamentul de Stat American, susține Assange, potrivit ro.sputnik.md.

"Intervenția dezastruoasă din Libia, distrugerea guvernului Gaddafi, care a dus la ocuparea de către ISIS a unor zone vaste din țară, fluxul de arme către Siria și pătrunderea jihadiștilor, inclusiv ISIS pe teritoriul Siriei — toate acestea se află în respectivele emailuri. Sunt mai mult de 1700 de emailuri doar despre Libia, de exemplu, în colecția lui Hillary Clinton, pe care le-am făcut publice", spune Assange.

Potrivit acestuia, WikiLeaks a devenit biblioteca rebelă din Alexandria, fiind singura colecție de informații care arată modul în care se comportă instituțiile moderne. 

Fluxul de știri
0