Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O familie a ars în propriul apartament a doua zi după ce și l-a cumpărat

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaВзрыв, Explozie
Взрыв, Explozie - Sputnik Moldova
Abonare
Soțul și soția au murit, însă copii au avut noroc: în acea noapte ei rămăseseră să doarmă la bunicul lor din același sat.

CHIȘINĂU, 30 sept — Sputnik. Tragedia s-a produs în Udmurtia. Reprezentantul oficial al serviciului de presă al Ministerului Situaţiilor Excepţionale din regiune, Olga Mihailova, a comunicat că patru persoane au ars în incendiul care a izbucnit într-un apartament care fusese procurat în cadrul programului capital pentru mame.

Incendiu - Sputnik Moldova
Rusia
Incendiu devastator la un depozit din Moscova: au decedat opt salvatori

Potrivit datelor departamentului situații excepționale, la ora 01.42 a parvenit semnalul că în satul Aiduan-Ciabia (raionul Kiznersk din Udmurtia) a izbucnit un incendiu într-o casă cu patru apartamente. Salvatorii au sosit la locul tragediei peste nouă minute, când flăcările cuprinseseră deja două apartamente.

„Incendiul a fost stins complet la ora 02.31. În timpul căutărilor printre dărâmături au fost descoperite cadavrele a patru persoane. Este vorba de proprietara apartamentului în vârstă de 26 de ani, soțul său de 32 de ani, o rudă a femeii și încă un alt bărbat", a spus Mihailova.

Potrivit acesteia, apartamentul în care a avut loc incendiul fusese cumpărat în ajun în cadrul programului capital pentru mame. Cele două fetițe ale victimelor  au scăpat tefere, deoarece rămăseseră să înnopteze la bunicul lor din același sat. Cauzele incendiului urmează a fi stabilite.

Fluxul de știri
0