Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dezvăluire senzațională: în ziua alegerilor Mihai Ghimpu va merge la pescuit

© Mihai Ghimpu, FBLiderul PL Mihai Ghimpu la pescuit.
Liderul PL Mihai Ghimpu la pescuit. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Sursele mele din cadrul PL, în care pot să am toată încrederea, mi-au comunicat în mare taină faptul că liderul formațiunii analizează posibilitatea de a merge la pescuit în data de 30 octombrie, adică în ziua când țara își va alege președintele. În acest scop, el ar fi solicitat și opinia unor experți internaționali apropiați curentului liberal.

Potrivit surselor mele, care au solicitat să nu le divulg numele, Mihai Ghimpu este absolut conștient de faptul că la 30 octombrie 2016, atunci când Republica Moldova o să-și aleagă președintele în cadrul unui scrutin direct, el are șansa de a prinde mai mulți pești decât voturi,.

Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Politică
Dezvăluire: cu cine se sărută Ghimpu

În opinia mea, Ghimpu a făcut o greșeală catastrofală atunci când a luat decizia să candideze la funcția de președinte. Ratingul acestui politician, care a dezamăgit oamenii ca nimeni altul de când există Republica Moldova, este atât de jos, încât doar în baza unei decizii lipsite totalmente de judecată sănătoasă el a putut fi împins să candideze la funcția de președinte.

Acest pas va fi fatal pentru Ghimpu și pentru PL deopotrivă.

Șansele lui Ghimpu sunt nule, dar la polul opus se situează orgoliul acestuia, alimentat cu o doză mare de miopie politică.

Partidul Liberal poate fi eliminat deja din lista formațiunilor politice care au șansa de a intra la următoarele alegeri parlamentare în Parlament. Numai dacă va reuși să intre într-o coaliție promițătoare din punct de vedere electoral sau dacă va coopta pe cineva care datorită numelui său va revigora șansele sale, PL va fi scăpat de gafele monumentale ale cârmaciului său de la Colonița.

Mihai Ghimpu la cules struguri - Sputnik Moldova
Politică
Ghimpu se pregăteşte să devină preşedinte

Dar cine oare dintre cei care se respectă, va mai dori să-și păteze numele printr-o asociere cu un personaj care a devenit politician dintr-o întâmplare nefericită și care atunci când a simțit că locul său nu este în instituțiile de stat s-a retras pentru a-și continua meditațiile în activitatea de pescar înveterat?

P.S. Sursele mele din PL au promis să-mi spună și mie, dacă vor afla, la ce iaz va pescui Ghimpu pe 30 octombrie.

P.P.S. Acest editorial, deși conține elemente de pamflet, reprezintă o analiză obiectivă ce se bazează pe realitățile crude din țara noastră. Oamenilor certați cu simțul umorului le este contraindicată citirea lui.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacției Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0