Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu se pregăteşte să devină preşedinte

© Mihai Ghimpu / FacebookMihai Ghimpu la cules struguri
Mihai Ghimpu la cules struguri - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul liberalilor moldoveni se pare că a renunţat la pescuit, de vreme ce s-a înscris în cursa prezidenţială. Acesta a etalat imagini cu o altă îndeletnicire, una mai aproape de adevăr. Nu este exclus faptul că lozinca sa electorală principală ar putea fi „in vino veritas".

CHIŞINĂU, 18 sept — Sputnik. Preşedintele PL a afişat sâmbătă câteva imagini mai puţin obişnuite, sugerând, probabil, că dacă va deveni şef de stat ales de poporul Republicii Moldova, va cam uita de undiţă şi se va îndeletnici, ceva mai aristocratic, cu rodul viţei.

Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Politică
Dezvăluire: cu cine se sărută Ghimpu

„Azi și mâine bem must din struguri de castel, începând cu luni vin, dar voi?" — astfel a comentat Mihai Ghimpu cele patru imagini.

Ce mesaj electoral o fi dorit, oare, să transmită primul liberal al ţării? Va veni cumva Ghimpu în curând cu o interpretare a sensului profund al acestei fraze misterioase? Vom trăi şi vom vedea.

Machiavelli susţinea că timpul este tatăl oricărui adevăr. Adică, autorul „Principelui" sugerează că adevărul nu trebuie căutat neapărat în băuturi tari şi ameţitoare, iar afirmaţia este valabilă şi pentru Mihai Ghimpu.

Fluxul de știri
0