„Ziua porţilor deschise" la Sputnik Kârgâzstan

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaГлава МИД РФ С. Лавров принял участие в церемонии открытия редакционного центра Sputnik Кыргызстан в Бишкеке
Глава МИД РФ С. Лавров принял участие в церемонии открытия редакционного центра Sputnik Кыргызстан в Бишкеке - Sputnik Moldova
Abonare
Portalul informațional Sputnik Kârgâzstan şi-a început activitatea în limbile rusă și kârgâză în decembrie 2014.

CHIŞINĂU, 29 sept — Sputnik. În cadrul prezentării care s-a desfăşurat la centrul multimedia al agenției, Sputnik Kârgâzstan a relatat despre posibilitățile sale informaționale şi publicitare. Evenimentul a debutat cu o excursie în incinta centrului redacțional din care fac parte portalul de internet, studioul de radio și centrul de presă echipat cu tehnologii moderne.

Sputniks byrå på SPIEF - Sputnik Moldova
Sputnik extinde aria proiectului "Moldova - România"

Prezentarea s-a încheiat cu o conferință video ale centrelor informaționale de la Bișkek și Astana. Pe parcursul acesteia, şeful agenției, Elena Ceremenina, a prezentat cele mai importante și de rezonanță proiecte ale redacției din ultima perioadă: videoproiectul „Kârgâzstanul unic" în cadrul Anului culturii în RK și longride-ul tematic „Odihnește-te cu Sputnik" care prezintă marele potențial turistic al țării.

Conducătorul Sputnik Kârgâzstan a menționat: „Sputnik întrunește în activitatea sa cele mai moderne tehnologii media și cel mai înalt profesionalism al echipei redacționale. Jurnaliștii noștri prezintă zilnic cititorilor un conținut operativ și de calitate care cuprinde un spectru larg al tematicii informaționale locale și internaționale. Sputnik Kârgâzstan este deschis pentru o colaborare constructivă în sfera informațională".

Sputnik Moldova dispune acum şi de varianta mobilă>>>

Portalul informațional Sputnik Kârgâzstan a început să activeze în limbile rusă și kârgâză în decembrie 2014 și se situează pe primele poziții în ratingul mass-media pe internet din țară. Echipa profesionistă de jurnaliști și redactori propune cititorilor o largă diversitate de opinii cu privire la evenimentele actuale internaționale și regionale. Sputnik Kârgâzstan dezvoltă relații de parteneriat cu instituțiile de stat ale republicii, inclusiv cu ministere și departamente, participă la concursuri de stat și susține acțiuni culturale importante desfășurate în țară.

Centrul de presă multimedia Sputnik din Republica Kârgâză (Bișkek, bd. Erkindik, 46) reprezintă o platformă modernă, cu echipament performant care permite organizarea activităților în cel mai divers format: de la transmisiuni televizate în direct până la videoconferințe între diferite regiuni din lume. Centrul pune la dispoziția jurnaliștilor și oaspeților o sală de conferințe confortabilă, infrastructura necesară pentru recepționarea și transmiterea informației, inclusiv Wi-Fi.

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0