Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O moldoveancă este audiată în această dimineaţă la DNA

© AP Photo / Vadim GhirdaDNA
DNA - Sputnik Moldova
Abonare
Soţia lui Dan Condrea, moldoveanca Uliana Ochinciuc, este audiată în această dimineaţă de procurorii de la DNA în dosarul Hexi Pharma.

CHIŞINĂU, 28 sept – Sputnik. Uliana Ochinciuc, soția fostului patron al Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a prezentat miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din Bucureşti.

Potrivit presei române, ea nu a venit însoțită de avocat și nu a dat declarații înainte de întâlnirea cu procurorii.

Завод - Sputnik Moldova
Scandalul Hexi Pharma: are sau nu ramificații în Republica Moldova

Uliana Ochinciuc este originară din Ungheni, Republica Moldova. Ochinciuc este acuzată de procurorii DNA pentru spălare de bani în dosarul Hexi Pharma. În acelaşi dosar este cercetat şi fratele Ulianei Ochinciuc, dar şi Flori Dinu, directorul general al companiei.

Procurorii Parchetului General din Bucureşti, România, au stabilit că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a sinucis și au dispus clasarea dosarului privind decesul acestuia. Raportul de autopsie medico-legală întocmit în cauză de Serviciul de Medicină Legală Ilfov a concluzionat că moartea lui Dan Condrea "a fost violentă, fiind cauzată de leziuni traumatice care s-au putut produce prin loviri de corpuri și planuri dure, cât și prin strivire de componentele unui autovehicul, urmare a unui impact cu un obstacol și sunt în legătură de cauzalitate directă necondiționată cu decesul".

Fluxul de știri
0