Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mişcarea social-politică „Ravnopravie” îşi schimbă denumirea şi simbolica

© Photo : facebook.com/ravnopravieДвижение "Равноправие"
Движение Равноправие - Sputnik Moldova
Abonare
Duminică, 25 septembrie, membrii Mişcării social-politice „Ravnopravie” s-au convocat în cadrul celui de-al VII-lea Congres al formaţiunii. Evenimentul a avut loc la Orhei.

CHIŞINĂU, 26 sept – Sputnik. Mişcarea social-politică „Ravnopravie”, condusă de primarul oraşului Orhei Ilan Şor, îşi va schimba denumirea, simbolica şi statutul. Decizia a fost luată la cel de-al VII-lea Congres al formaţiunii, convocat duminică, 25 septembrie, la Orhei.

Congresul a fost prezidat de preşedintele de onoare al mişcării, Valeri Klimenco, şi candidatul la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, Inna Popenco.

Ravnopravie - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ravnopravie alege o nouă componenţă a organelor de conducere

Preşedintele Mişcării „Ravnopravie”, Ilan Şor, s-a adresat delegaţilor la congres prin intermediul avocaţilor săi. În mesajul său către Congres, Ilan Şor a menţionat că scopul primordial al formaţiunii este de a îmbunătăţi nivelul de trai al oamenilor, aşa cum a început să se întâmple în Orhei.

În adresarea sa către Congres, candidatul formaţiunii la funcţia de preşedinte, Inna Popenco, medic în Orhei, a declarat că participarea Mişcării „Ravnopravie” în campania electorală nu este doar o formalitate.

„Ne-am stabilit scopuri concrete. Vrem să demonstrăm că în Moldova a sosit timpul schimbărilor. Schimbări în aşa-numitele „elite politice”, în mentalitatea societăţii şi desigur schimbări în viaţa de zi cu zi”, a menţionat Popenco.

Delegaţii la Congres au adoptat un şir de decizii menite să reformeze Mişcarea social-politică „Ravnopravie”. La Congres a fost votată o nouă componenţă a Consiliului Politic al Mişcării social-politice „Ravnopravie” şi o nouă componenţă a Comisiei de audit.

De asemenea, la Congres a fost formată o comisie de lucru care se va ocupa de elaborarea unui nou Statut şi Program al formaţiunii, a unei noi simbolici şi denumiri a Mişcării social-politice „Ravnopravie”.

Fluxul de știri
0