Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ravnopravie alege o nouă componenţă a organelor de conducere

© Sputnik / Rodion ProcaRavnopravie
Ravnopravie - Sputnik Moldova
Abonare
Mișcarea social-politică “Ravnopravie” se întruneşte la 25 septembrie în cadrul Congresului ordinar, unde va alege o nouă componenţă a Consiliului Politic.

CHIŞINĂU, 1 sept – Sputnik. Mișcarea social-politică “Ravnopravie” și-a întrunit membrii Consiliului într-o nouă ședință. În cadrul acesteia, ei au discutat despre noua viziune a mișcării social-politice, precum și despre planul de acțiuni la etapa curentă.

Илан Шор - Sputnik Moldova
Politică
Ilan Şor va conduce Mişcarea „Ravnopravie"

Membrii Mișcării Social-Politice Ravnopravie au stabilit data convocării Congresului ordinar, care va avea loc la 25 septembrie.

Ordinea de zi a Congresului include prezentarea raportului de activitate și alegerea noii componențe a Consiliului Politic, a organelor de conducere și de control ale Mișcării.

Totodată, în cadrul Congresului va fi aprobat noul program și va fi pusă la vot noua componență a Comisiei pentru modificarea Statutului Mișcării Social-politice Ravnopravie.

La 19 iunie, Ilan Șor a fost ales noul președinte al Mișcării Social-Politice Ravnopravie.

Fluxul de știri
0