Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Operațiune de succes: cea mai căutată hoață din Capitală a fost reținută

© Photo : Poliția CapitaleiO femeie surprinsă de o cameră de supraveghere într-un magazin din Chișinău în timp ce fură o tabletă
O femeie surprinsă de o cameră de supraveghere într-un magazin din Chișinău în timp ce fură o tabletă - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia care și-a însușit o tabletă uitată în unul din magazinele din sectorul Buiucani a fost identificată și reținută. Poliția le mulțumește cetățenilor pentru ajutorul acordat în căutarea făptașei.

CHIȘINĂU, 25 sept — Sputnik. Femeia care a furat tableta în unul din magazinele din Chișinău riscă o pedeapsă de doi ani privațiune de libertate sau o amendă până la 6 mii de lei, a scrie pe contul său Facebook ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău, Adrian Jovmir.

"Suspecta s-a dovedit a fi în vârstă de 38 ani, domiciliată în capitală, care şi-a recunoscut vinovăţia, invocând faptul că ar fi depistat întâmplător gadgetul. Aceasta l-ar fi făcut cadou feciorului său, care urmează să fie ridicat de către poliţişti şi reîntors proprietarului", a scris Adrian Jovmir.

Anterior, poliștii au făcut un apel către locuitorii municipiului să se implice pentru identificarea persoanei. Poliția a făcut publice o înregistrare video în care femeia este surprinsă în timp ce își însușește tableta Sony Xperia Z3, uitată de alt cumpărător. În cele din urmă, identitatea femeii a fost stabilită.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Bilanţ: 15 judecători arestaţi şi un magistrat dat în urmărire internațională

În acest sens Poliţia Capitalei a adus sincere mulţumiri cetăţeanului, care nu a fost indiferent de acest caz şi a prezentat neîntârziat informaţiile.

Pe marginea acestui caz a fost pornită urmărirea penală pentru furt. Femeia riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de până la 6 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 până la 240 de ore sau închisoare pe un termen de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0