Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

La Chişinău vine Johannes Hahn

© AP Photo / Thierry MonasseEuropean Union Commissioner designate for Neighbourhood Policy and Enlargement Negotiations Johannes Hahn
European Union Commissioner designate for Neighbourhood Policy and Enlargement Negotiations Johannes Hahn - Sputnik Moldova
Abonare
Comisarul european pentru politica europeană de vecinătate și negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, va veni într-o vizită de o zi în Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 23 sept – Sputnik. Comisarul european pentru Politica europeană de vecinătate și negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, va întreprinde o vizită în Republica Moldova, luni, 26 septembrie.

La Chişinău, Johannes Hahn va avea întrevederi cu președintele Parlamentului Andrian Candu, prim-ministrul Pavel Filip, guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei Sergiu Cioclea și cu miniștri cheie din Guvern.

Комиссар ЕС по вопросам европейской политики соседства Йоханнес Хан - Sputnik Moldova
Johannes Hahn: Moldova are nevoie de o resetare

Agenda Comisarului mai include ședințe cu opoziția parlamentară și cu unii lideri ai partidelor neparlamentare.

„Scopul principal al discuțiilor de la Chișinău este de a face un bilanț al situației actuale a procesului de reformă și a implementării reformelor concrete susținute de UE. Un accent deosebit se va pune pe prezentarea generală a situației pre-electorale din țară în vederea asigurării realizării angajamentelor OSCE și ale Consiliului Europei în perioada alegerilor prezidențiale din 30 octombrie”, precizează Delegaţia UE la Chişinău.

Aceasta este cea de-a doua vizită a comisarului Hahn la Chișinău, în actuala sa calitate. Vizita precedentă a avut loc în data de 6 noiembrie 2014.

Fluxul de știri
0