Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vindea droguri doar clienţilor fideli, cu 100 de euro doza

© Sputnik / Сергей Венявский / Accesați arhiva multimediaЭкспертно-криминалистическая лаборатория управления наркоконтроля по ЮФО, substanţe narcotice
Экспертно-криминалистическая лаборатория управления наркоконтроля по ЮФО, substanţe narcotice - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr din Capitală risca ani grei de pușcărie. El a fost reținut de oamenii legii fiind suspectat de trafic de droguri în proporții deosebit de mari.

CHIȘINĂU, 22 sept – Sputnik. Joi, ofițerii Direcţiei de investigaţii a Poliţiei Municipiului Chişinău au reținut un tânăr de 30 de ani, domiciliat în Capitală, care este suspectat de comercializarea heroinei în proporții deosebit de mari.

Acesta se specializase în vânzarea substanțelor narcotice doar unor clienților fideli.

În urma perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul acestuia, au fost depistate şi confiscate cantități importante de droguri, asemănătoare cu heroina.

De asemenea, bănuitul avea pregătite ambalaje speciale pentru comercializarea dozelor de droguri, seringi de unică folosinţă, cântar electronic de dimensiuni mici, precum şi mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urmă vânzărilor de droguri, mai precizează poliţia municipală.

Potrivit oamenilor legii, bănuitul ar fi vândut doza de droguri la preţul de 100 de euro.

Toate probele au fost expediate la Centrul tehnic-criminalistic pentru a fi supuse unei expertize.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru punerea în circulaţie ilicită a drogurilor în proporţii deosebit de mari. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă privațiune de libertate pe un termen de la 7 la 15 ani de pușcărie.

Fluxul de știri
0